Ψυχοθεραπεία

Ζαχαρίας Καβαρλίγκος | Ψυχολόγος – Οικογενειακή Συστημική Ψυχοθεραπεία

Η ειδίκευσή μου αφορά την οικογενειακή συστημική ψυχοθεραπεία, βάση της οποίας και θεμελιώδες στοιχείο της είναι οι δυναμικές και οι σχέσεις που αναπτύσσονται τόσο μέσα στην οικογένεια όσο και στα υπόλοιπα συστήματα που ζει και λειτουργεί το άτομο. Ως εκ τούτου σε αρκετές περιπτώσεις ψυχοθεραπείας, αν και αρχικά η προσέγγιση γίνεται μέσω ατομικών συνεδριών, με γνώμονα το τι χρειάζεται και θέλει ο θεραπευόμενος, υπάρχουν και άλλες επιλογές που δύναται να ακολουθηθούν, όπως η ένταξη σε ομάδα ψυχοθεραπείας ή η συνεδρία οικογενειακής ψυχοθεραπείας, προκειμένου να εξασφαλιστεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ατομική Ψυχοθεραπεία

Η ειδίκευσή μου αφορά την οικογενειακή συστημική ψυχοθεραπεία, βάση της οποίας και θεμελιώδες στοιχείο της είναι οι δυναμικές και οι σχέσεις που αναπτύσσονται τόσο μέσα στην οικογένεια όσο και στα υπόλοιπα συστήματα που ζει και λειτουργεί το άτομο. 

Μάθετε Περισσότερα

Ομαδική Ψυχοθεραπεία

Η ψυχοθεραπεία μπορεί να γίνει με πολλές μορφές. Μια αρκετά διαδεδομένη επιλογή είναι η ομαδική ψυχοθεραπεία, η οποία βοηθά τον εκάστοτε θεραπευόμενο να αντιμετωπίσει τα προσωπικά ζητήματα και προβλήματά του μέσα σε ένα ομαδικό πλαίσιο.

Μάθετε Περισσότερα

Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία

Η οικογενειακή ψυχοθεραπεία βασίζεται στη συστημική θεωρία, βάσει της οποίας κάθε σύστημα αλληλοεξαρτώμενων στοιχείων επηρεάζεται στο σύνολό του, μόλις επέλθει μια αλλαγή σε κάποιο επί μέρους στοιχείο του. Μια οικογένεια αποτελεί ένα από τα βασικότερα συστήματα κάθε κοινωνίας. Όταν ένα μέλος της οικογένειας υπόκειται σε κάποια αλλαγή, αυτό επηρεάζει ολόκληρη την οικογένεια ένεκα του γεγονότος ότι όλα τα μέλη αλληλοεπηρεάζονται.

Μάθετε Περισσότερα

Ψυχοθεραπεία Ζεύγους

Η ψυχοθεραπεία ζευγαριού αποτελεί μια αρκετά διαδεδομένη συνθήκη βοήθειας που μπορούν να λάβουν τα ζευγάρια. Λόγω του μεγάλου αριθμού δυσκολιών που καλείται το εκάστοτε ζευγάρι να αντιμετωπίσει στην καθημερινότητά του, η εντάσεις και η έλλειψη επικοινωνίας είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο. Κατά συνέπεια, η έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν μέσα στα πλαίσια της σχέσης του ζευγαριού, διαδραματίζει καθοριστικής σημασίας ρόλο στην συνολική υγεία της σχέσης.

Μάθετε Περισσότερα

Υπηρεσίες Ψυχολόγου Ψυχοθεραπευτή

Aιτήματα ψυχοθεραπείας τα οποία θίγονται στο ιδιωτικό γραφείο του ψυχολόγου

Γραφειο ψυχολογου

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

Διεύθυνση Γραφείου

Μιχαλακοπούλου 99
Αθήνα
1ος Όροφος

Επικοινωνία

+30 698 7312 180 & 210 77 58 008

Δέχεται κατόπιν ραντεβού

Δευτέρα | Σάββατο

©
2024 UX Themes

Terms Privacy Cookies